• Titulli i Ligjëratës: Mashtrimet e magjistarëve, bestytnitë dhe sherimi i tyre ne Islam
  • Ligjërues: Hoxhë Llukman Neziri, Mazllam Mazllami & Ebu Beker Ruli

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Add comment


Security code
Refresh